Discover
the park.

bewust, groen en duurzaam.

Ontkennen kan niet meer. De wereld mist een duurzame blik. Vele jaren te laat volgen we: gebruikte materialen, duurzame energie, partners die hun verantwoordelijkheid nemen, een diverse menukaart en een bewust duurzame inkoopstrategie. 

Park Meerland is een van de te ontdekken plekken in Eindhoven. Zeer origineel ontworpen – geïnspireerd op de Engelse landschapsstijl – grenzend aan een wijk waar mensen willen bruisen. Mrs. Park sluit daar graag bij aan: van binnen naar buiten en van buiten naar binnen! 

Kerst.

Op 1e Kerstdag zijn wij geopend vanaf 12:00 en kun je bij ons komen (a la carte) lunchen of borrelen. In de avond serveren wij een 4 gangen Kerst menu. Lekker in combinatie met een wijnarrangement!

Op 2e Kerstdag zijn we geopend vanaf 14:00 en kun je gezellig bij ons komen borrelen. Vanaf 17:00 hebben wij onze bekende fondue avond.

Parkeren?

Parkeren kan mij Mrs Park gewoon voor de deur. Ook hebben wij meerdere oplaadpunten voor elektrische auto’s. De navigatie geeft vaak aan dat de weg ophoudt, maar u kunt gewoon door rijden. In de wijk parkeren is dus niet nodig.

Up to date?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!